Protein and lysine requirements for maintenance and for tissue accretion in Atlantic salmon (Salmo salar ) fry. - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Aquaculture Année : 2006

Protein and lysine requirements for maintenance and for tissue accretion in Atlantic salmon (Salmo salar ) fry.

T. Abboudi
  • Fonction : Auteur
Muriel Mambrini
W. Ooghe
  • Fonction : Auteur
Yvan Larondelle
  • Fonction : Auteur
Xavier Rollin
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1069791
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02660046 , version 1 (30-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02660046 , version 1
  • PRODINRA : 5838

Citer

T. Abboudi, Muriel Mambrini, W. Ooghe, Yvan Larondelle, Xavier Rollin. Protein and lysine requirements for maintenance and for tissue accretion in Atlantic salmon (Salmo salar ) fry.. Aquaculture, 2006, 61, pp.369-383. ⟨hal-02660046⟩

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