Effect of dietary plant proteins on flesh quality traits of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Italian Journal of Animal Science Année : 2003

Effect of dietary plant proteins on flesh quality traits of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)

G. Parisi
  • Fonction : Auteur
M. de Francesco
  • Fonction : Auteur
Françoise Médale
P. Lupi
  • Fonction : Auteur
Gianni Giorgi
  • Fonction : Auteur
S.J. Kaushik
B.M. Poli
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02669460 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02669460 , version 1
  • PRODINRA : 66328

Citer

G. Parisi, M. de Francesco, Françoise Médale, P. Lupi, Gianni Giorgi, et al.. Effect of dietary plant proteins on flesh quality traits of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss). Italian Journal of Animal Science, 2003, 2, pp.619-621. ⟨hal-02669460⟩

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