Influence of oligosaccharides on the digestibility of lupin meals when fed to rainbow trout, Oncorhynchus mykiss - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Aquaculture Année : 2003

Influence of oligosaccharides on the digestibility of lupin meals when fed to rainbow trout, Oncorhynchus mykiss

B.D. Glencross
  • Fonction : Auteur
Thierry Boujard
S.J. Kaushik
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02670231 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02670231 , version 1
  • PRODINRA : 66313

Citer

B.D. Glencross, Thierry Boujard, S.J. Kaushik. Influence of oligosaccharides on the digestibility of lupin meals when fed to rainbow trout, Oncorhynchus mykiss. Aquaculture, 2003, 219, pp.703-713. ⟨hal-02670231⟩

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