Growth, carcass composition and meat quality response to dietary concentrations in fast-, medium- and slow-growing commercial broilers. - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Animal Research Année : 2003

Growth, carcass composition and meat quality response to dietary concentrations in fast-, medium- and slow-growing commercial broilers.

Michael Quentin
  • Fonction : Auteur
Cécile Berri
Elisabeth Le Bihan-Duval
Elisabeth Baéza
Y. Jégo
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02670404 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02670404 , version 1
  • PRODINRA : 3619

Citer

Michael Quentin, Isabelle Bouvarel, Cécile Berri, Elisabeth Le Bihan-Duval, Elisabeth Baéza, et al.. Growth, carcass composition and meat quality response to dietary concentrations in fast-, medium- and slow-growing commercial broilers.. Animal Research, 2003, 52, pp.65-77. ⟨hal-02670404⟩

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