Body fat content, composition and distribution in Landrace and Iberian finishing pigs given ad libitum maize- and acorn-sorghum-maize-based diets - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Animal Science Année : 2003

Body fat content, composition and distribution in Landrace and Iberian finishing pigs given ad libitum maize- and acorn-sorghum-maize-based diets

L. Morales
  • Fonction : Auteur
M.D. Baucells
  • Fonction : Auteur
J.F. Pérez
  • Fonction : Auteur
J. Gasa
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02670501 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02670501 , version 1
  • PRODINRA : 73243

Citer

L. Morales, M.D. Baucells, J.F. Pérez, Jacques Mourot, J. Gasa. Body fat content, composition and distribution in Landrace and Iberian finishing pigs given ad libitum maize- and acorn-sorghum-maize-based diets. Animal Science, 2003, 77, pp.215-224. ⟨hal-02670501⟩

Collections

INRA INRAE
3 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More