Salt tolerance analysis of chickpea, faba bean and durum wheat varieties. I. Chickpea and faba bean - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Agricultural Water Management Année : 2005

Salt tolerance analysis of chickpea, faba bean and durum wheat varieties. I. Chickpea and faba bean

J.W. van Hoorn
  • Fonction : Auteur
A. Hamdy
  • Fonction : Auteur
M. Mastrorilli
  • Fonction : Auteur
M.M. Nachit
  • Fonction : Auteur
T. Oweis
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02671865 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02671865 , version 1
  • PRODINRA : 74778

Citer

Nader Katerji, J.W. van Hoorn, A. Hamdy, M. Mastrorilli, M.M. Nachit, et al.. Salt tolerance analysis of chickpea, faba bean and durum wheat varieties. I. Chickpea and faba bean. Agricultural Water Management, 2005, 72, pp.177-194. ⟨hal-02671865⟩
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