Gelation of globular protein in presence of low methoxyl pectin : effect of Na+ and/or Ca2+ ions on rheology and microstructure of the systems - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Food Hydrocolloids Année : 2005

Gelation of globular protein in presence of low methoxyl pectin : effect of Na+ and/or Ca2+ ions on rheology and microstructure of the systems

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02672123 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02672123 , version 1
  • PRODINRA : 74819

Citer

L. Donato, Catherine Garnier, Bruno Novales, J.L. Doublier. Gelation of globular protein in presence of low methoxyl pectin : effect of Na+ and/or Ca2+ ions on rheology and microstructure of the systems. Food Hydrocolloids, 2005, 19 (3), pp.549-556. ⟨hal-02672123⟩

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