Effect of conjugated linoleic acid on meat quality, lipid metabolism, and sensory characteristics of dry-cured hams from heavy pigs - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Animal Science Année : 2003

Effect of conjugated linoleic acid on meat quality, lipid metabolism, and sensory characteristics of dry-cured hams from heavy pigs

C. Corino
  • Fonction : Auteur
S. Magni
  • Fonction : Auteur
G. Pastorelli
  • Fonction : Auteur
Rubiana Rossi
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02673133 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02673133 , version 1
  • PRODINRA : 73178

Citer

C. Corino, S. Magni, G. Pastorelli, Rubiana Rossi, Jacques Mourot. Effect of conjugated linoleic acid on meat quality, lipid metabolism, and sensory characteristics of dry-cured hams from heavy pigs. Journal of Animal Science, 2003, 81 (9), pp.2219-2229. ⟨hal-02673133⟩

Collections

INRA INRAE
1 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More