Effects of dietary conjugated linoleic acid (CLA) on growth, carcass characteristics and meat quality of heavy pigs - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Animal Science Année : 2001

Effects of dietary conjugated linoleic acid (CLA) on growth, carcass characteristics and meat quality of heavy pigs

C. Corino
  • Fonction : Auteur
V. Bontempo
  • Fonction : Auteur
S. Magni
  • Fonction : Auteur
G. Pastorelli
  • Fonction : Auteur
Rubiana Rossi
  • Fonction : Auteur
D. Sciannimanico
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02673673 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02673673 , version 1
  • PRODINRA : 69701

Citer

C. Corino, V. Bontempo, S. Magni, G. Pastorelli, Rubiana Rossi, et al.. Effects of dietary conjugated linoleic acid (CLA) on growth, carcass characteristics and meat quality of heavy pigs. Journal of Animal Science, 2001, 79 (Suppl.1), pp.195. ⟨hal-02673673⟩

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