Introduction of enteral food increases plasma GLP-2 and decreases GLP-2 receptor mRNA abundance during pig development - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Nutrition Année : 2003

Introduction of enteral food increases plasma GLP-2 and decreases GLP-2 receptor mRNA abundance during pig development

Y.M. Petersen
  • Fonction : Auteur
B. Hartmann
  • Fonction : Auteur
J.J. Holst
  • Fonction : Auteur
C.R. Bjornvad
  • Fonction : Auteur
P.T. Sangild
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02674160 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02674160 , version 1
  • PRODINRA : 69313

Citer

Y.M. Petersen, B. Hartmann, J.J. Holst, Isabelle Luron Le Huërou-Luron, C.R. Bjornvad, et al.. Introduction of enteral food increases plasma GLP-2 and decreases GLP-2 receptor mRNA abundance during pig development. Journal of Nutrition, 2003, 133, pp.1781-1786. ⟨hal-02674160⟩

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