A comparison of carcass and meat quality characteristics of Creole and Large White pigs slaughtered at 150 days of age - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Animal Research Année : 2005

A comparison of carcass and meat quality characteristics of Creole and Large White pigs slaughtered at 150 days of age

Mots clés

Fichier principal
Vignette du fichier
902_20091113104657582_1.pdf (161.72 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers éditeurs autorisés sur une archive ouverte
Loading...

Dates et versions

hal-02675665 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02675665 , version 1
  • PRODINRA : 902

Citer

David Renaudeau, Marie-Claire Hilaire, Jacques Mourot. A comparison of carcass and meat quality characteristics of Creole and Large White pigs slaughtered at 150 days of age. Animal Research, 2005, 54, pp.43-54. ⟨hal-02675665⟩

Collections

INRA INRAE PHASE
7 Consultations
31 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More