A retail and consumer phase model for exposure assessment of Bacillus cereus - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue International Journal of Food Microbiology Année : 2003

A retail and consumer phase model for exposure assessment of Bacillus cereus

M.J. Nauta
  • Fonction : Auteur
S. Litman
  • Fonction : Auteur
G.C. Barker
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02676372 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02676372 , version 1
  • PRODINRA : 67332

Citer

M.J. Nauta, S. Litman, G.C. Barker, Frederic Carlin. A retail and consumer phase model for exposure assessment of Bacillus cereus. International Journal of Food Microbiology, 2003, 83, pp.205-218. ⟨hal-02676372⟩
7 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More