Component digestibility of lupin (Lupinus angustifolius) and pea (Pisum sativum) seeds and effects on the small intestine and body organs in anastomosed and intact growing pigs - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Animal Feed Science and Technology Année : 2002

Component digestibility of lupin (Lupinus angustifolius) and pea (Pisum sativum) seeds and effects on the small intestine and body organs in anastomosed and intact growing pigs

Paulo Salgado
J.M. Martins
  • Fonction : Auteur
Frédéric Carvalho
  • Fonction : Auteur
M. Abreu
  • Fonction : Auteur
J.P.B. Freire
  • Fonction : Auteur
Jean Paul Lalles
O. Bento
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02676753 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02676753 , version 1
  • PRODINRA : 69471

Citer

Paulo Salgado, J.M. Martins, Frédéric Carvalho, M. Abreu, J.P.B. Freire, et al.. Component digestibility of lupin (Lupinus angustifolius) and pea (Pisum sativum) seeds and effects on the small intestine and body organs in anastomosed and intact growing pigs. Animal Feed Science and Technology, 2002, 98, pp.187-201. ⟨hal-02676753⟩

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