Structurless meat: a serious meat quality problem for the cooked ham industry. - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Fleischwirtschaft International Année : 2002

Structurless meat: a serious meat quality problem for the cooked ham industry.

M. Franck
  • Fonction : Auteur
P. Figwer
  • Fonction : Auteur
M. Poirel
  • Fonction : Auteur
M. L'Etoile
  • Fonction : Auteur
Gabriel Monin
  • Fonction : Auteur
Christian Legault
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02677892 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02677892 , version 1
  • PRODINRA : 6013

Citer

M. Franck, P. Figwer, M. Poirel, M. L'Etoile, Gabriel Monin, et al.. Structurless meat: a serious meat quality problem for the cooked ham industry.. Fleischwirtschaft International, 2002, 82, pp.97-100. ⟨hal-02677892⟩

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