Effect of nitrous oxide (N2O) on respiration rate, soluble sugars and quality attributes of onion bulbs Allium cepa cv. Rouge Amposta during storage - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Postharvest Biology and Technology Année : 2003

Effect of nitrous oxide (N2O) on respiration rate, soluble sugars and quality attributes of onion bulbs Allium cepa cv. Rouge Amposta during storage

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02678968 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02678968 , version 1
  • PRODINRA : 70050

Citer

Noureddine Benkeblia, Patrick Varoquaux. Effect of nitrous oxide (N2O) on respiration rate, soluble sugars and quality attributes of onion bulbs Allium cepa cv. Rouge Amposta during storage. Postharvest Biology and Technology, 2003, 30, pp.161-168. ⟨hal-02678968⟩
2 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More