The European consumers' understanding and perceptions of the organic food regime - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue British Food Journal Année : 2004

The European consumers' understanding and perceptions of the organic food regime

B. Aarset
  • Fonction : Auteur
S. Beckmann
  • Fonction : Auteur
E. Bigné
  • Fonction : Auteur
M. Beveridge
  • Fonction : Auteur
T. Bjorndal
  • Fonction : Auteur
J. Bunting
  • Fonction : Auteur
P. Mcdonagh
  • Fonction : Auteur
J. Muir
  • Fonction : Auteur
A. Prothero
  • Fonction : Auteur
L. Reisch
  • Fonction : Auteur
A. Smith
  • Fonction : Auteur
R. Tveteras
  • Fonction : Auteur
J. Young
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02678971 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02678971 , version 1
  • PRODINRA : 644

Citer

B. Aarset, S. Beckmann, E. Bigné, M. Beveridge, T. Bjorndal, et al.. The European consumers' understanding and perceptions of the organic food regime. British Food Journal, 2004, 106 (2), pp.93-105. ⟨hal-02678971⟩
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