Prevalence of Clostridium botulinum in food raw materials used in REPFEDs manufactured in France - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue International Journal of Food Microbiology Année : 2004

Prevalence of Clostridium botulinum in food raw materials used in REPFEDs manufactured in France

S. Perelle
  • Fonction : Auteur
S. Litman
  • Fonction : Auteur
P. Fach
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02679085 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02679085 , version 1
  • PRODINRA : 72448

Citer

Frederic Carlin, Veronique Broussolle, S. Perelle, S. Litman, P. Fach. Prevalence of Clostridium botulinum in food raw materials used in REPFEDs manufactured in France. International Journal of Food Microbiology, 2004, 91 (2), pp.141-145. ⟨hal-02679085⟩
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