Quantitative risk assessment of human salmonellosis from the consumption of a turkey product in collective catering establishments - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue International Journal of Food Microbiology Année : 2003

Quantitative risk assessment of human salmonellosis from the consumption of a turkey product in collective catering establishments

N Bemrah
  • Fonction : Auteur
H Bergis
  • Fonction : Auteur
C Colmin
  • Fonction : Auteur
A Beaufort
  • Fonction : Auteur
Yves Millemann
Barbara Dufour
Jj Benet
  • Fonction : Auteur
O Cerf
  • Fonction : Auteur
M Sanaa
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02679804 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02679804 , version 1
  • PRODINRA : 144217

Citer

N Bemrah, H Bergis, C Colmin, A Beaufort, Yves Millemann, et al.. Quantitative risk assessment of human salmonellosis from the consumption of a turkey product in collective catering establishments. International Journal of Food Microbiology, 2003, 80 (1), pp.17-30. ⟨hal-02679804⟩

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