Characterization and identification of some phenolic compounds in apricot fruit (Prunus armeniaca L.) - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Sciences des aliments = Food science : an international journal of food science and technology Année : 2004

Characterization and identification of some phenolic compounds in apricot fruit (Prunus armeniaca L.)

M. Radi
  • Fonction : Auteur
M. Mahrouz
  • Fonction : Auteur
Abderrahim Jaouad
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02682181 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02682181 , version 1
  • PRODINRA : 72980

Citer

M. Radi, M. Mahrouz, Abderrahim Jaouad, Marie Josèphe Amiot. Characterization and identification of some phenolic compounds in apricot fruit (Prunus armeniaca L.). Sciences des aliments = Food science : an international journal of food science and technology, 2004, 24 (2), pp.173-183. ⟨hal-02682181⟩
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