Enhancement of moxidectin bioavailability in lamb by a natural flavonoid: quercetin - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Veterinary Parasitology Année : 2003

Enhancement of moxidectin bioavailability in lamb by a natural flavonoid: quercetin

Jacques Dupuy
G Larrieu
  • Fonction : Auteur
Jf Sutra
  • Fonction : Auteur
Anne Lespine
M Alvinerie
  • Fonction : Auteur

Dates et versions

hal-02683396 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

Citer

Jacques Dupuy, G Larrieu, Jf Sutra, Anne Lespine, M Alvinerie. Enhancement of moxidectin bioavailability in lamb by a natural flavonoid: quercetin. Veterinary Parasitology, 2003, 112 (4), pp.337-347. ⟨10.1016/S0304-4017(03)00008-6⟩. ⟨hal-02683396⟩

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