Development of test systems for the detection of compounds that prevent the genotoxic effects of heterocyclic aromatic amines : preliminary results with constituents of cruciferous vegetables and other dietary constituents - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Environmental Pathology, Toxicology and Oncology Année : 1999

Development of test systems for the detection of compounds that prevent the genotoxic effects of heterocyclic aromatic amines : preliminary results with constituents of cruciferous vegetables and other dietary constituents

C. Schwab
  • Fonction : Auteur
F. Kassie
  • Fonction : Auteur
H. Min Qin
  • Fonction : Auteur
R. Sanyal
  • Fonction : Auteur
M. Uhl
  • Fonction : Auteur
G. Hietsch
  • Fonction : Auteur
F. Darroudi
  • Fonction : Auteur
S. Knasmüller
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02683860 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02683860 , version 1
  • PRODINRA : 136219

Citer

C. Schwab, F. Kassie, H. Min Qin, R. Sanyal, M. Uhl, et al.. Development of test systems for the detection of compounds that prevent the genotoxic effects of heterocyclic aromatic amines : preliminary results with constituents of cruciferous vegetables and other dietary constituents. Journal of Environmental Pathology, Toxicology and Oncology, 1999, 18 (2), pp.109-118. ⟨hal-02683860⟩

Collections

INRA INRAE
2 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More