Effects of alimentary whole proteins versus their small peptide hydrolysates on liver and skeletal muscle during the acute inflammation phase in the rat - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Clinical Nutrition Année : 1998

Effects of alimentary whole proteins versus their small peptide hydrolysates on liver and skeletal muscle during the acute inflammation phase in the rat

S. Zarrabian
  • Fonction : Auteur
J. Macry
  • Fonction : Auteur
D. Biou
  • Fonction : Auteur
F. Mendy
  • Fonction : Auteur
L. Roger
  • Fonction : Auteur
J.P. Cezard
  • Fonction : Auteur

Mots clés

RAT
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02685940 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02685940 , version 1
  • PRODINRA : 138026

Citer

S. Zarrabian, Didier Attaix, J. Macry, D. Biou, F. Mendy, et al.. Effects of alimentary whole proteins versus their small peptide hydrolysates on liver and skeletal muscle during the acute inflammation phase in the rat. Clinical Nutrition, 1998, 17, pp.169-176. ⟨hal-02685940⟩

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