Organic acid concentration is little controlled by phosphoenolpyruvate carboxylase activity in peach fruit - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Australian Journal of Plant Physiology Année : 1999

Organic acid concentration is little controlled by phosphoenolpyruvate carboxylase activity in peach fruit

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02686148 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02686148 , version 1
  • PRODINRA : 139387

Citer

Annick Moing, Laurence Svanella, Monique Gaudillère, J.P. Gaudillère, R. Monet. Organic acid concentration is little controlled by phosphoenolpyruvate carboxylase activity in peach fruit. Australian Journal of Plant Physiology, 1999, 26 (6), pp.579-585. ⟨hal-02686148⟩

Collections

INRA INRAE
6 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More