Protein biotinylation in higher plants : characterization of biotin holocarboxylase synthetase activity from pea (Pisum sativum) leaves - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Biochemical Journal Année : 1996

Protein biotinylation in higher plants : characterization of biotin holocarboxylase synthetase activity from pea (Pisum sativum) leaves

G. Tissot
  • Fonction : Auteur
D. Job
  • Fonction : Auteur
Roland Douce
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02686456 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02686456 , version 1
  • PRODINRA : 130922

Citer

G. Tissot, D. Job, Roland Douce, Claude Alban. Protein biotinylation in higher plants : characterization of biotin holocarboxylase synthetase activity from pea (Pisum sativum) leaves. Biochemical Journal, 1996, 314, pp.391-395. ⟨hal-02686456⟩

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