Effects of level and type of energy source (volatile fatty acids or glucose) on milk yield, composition and coagulating properties in dairy cows - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Reproduction Nutrition Development Année : 1998

Effects of level and type of energy source (volatile fatty acids or glucose) on milk yield, composition and coagulating properties in dairy cows

Effets du niveau et de la nature de l'énergie (AGV ou glucose) sur la production, la composition et l'aptitude à la coagulation du lait

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02688076 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02688076 , version 1
  • PRODINRA : 137788

Citer

Catherine Hurtaud, Henri Rulquin. Effects of level and type of energy source (volatile fatty acids or glucose) on milk yield, composition and coagulating properties in dairy cows. Reproduction Nutrition Development, 1998, 38, pp.315-330. ⟨hal-02688076⟩

Collections

INRA INRAE
5 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More