Research on factors allowing a risk assessment of spore-forming pathogenic bacteria in cooked chilled foods containing vegetables : a FAIR collaborative project - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue International Journal of Food Microbiology Année : 2000

Research on factors allowing a risk assessment of spore-forming pathogenic bacteria in cooked chilled foods containing vegetables : a FAIR collaborative project

M.W. Peck
  • Fonction : Auteur
S.C. Stringer
  • Fonction : Auteur
G.C. Barker
  • Fonction : Auteur
A. Martinez
  • Fonction : Auteur
A. Fernandez
  • Fonction : Auteur
P. Fernandez
  • Fonction : Auteur
W.M. Waites
  • Fonction : Auteur
S. Movahedi
  • Fonction : Auteur
F. van Leusden
  • Fonction : Auteur
M. Nauta
  • Fonction : Auteur
R. Moezelaar
  • Fonction : Auteur
M. del Torre
  • Fonction : Auteur
S. Litman
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02689911 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02689911 , version 1
  • PRODINRA : 54598

Citer

Frederic Carlin, Helene Girardin, M.W. Peck, S.C. Stringer, G.C. Barker, et al.. Research on factors allowing a risk assessment of spore-forming pathogenic bacteria in cooked chilled foods containing vegetables : a FAIR collaborative project. International Journal of Food Microbiology, 2000, 60, pp.117-135. ⟨hal-02689911⟩
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