Incorporation of fatty acids from dietary neutral lipid in eye, brain and muscle of postlarval turbot fed diets with different types of phosphatidylcholine - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Fish Physiology and Biochemistry Année : 1998

Incorporation of fatty acids from dietary neutral lipid in eye, brain and muscle of postlarval turbot fed diets with different types of phosphatidylcholine

O.S. Reyes
  • Fonction : Auteur
P. Coutteau
  • Fonction : Auteur
P. Sorgeloos
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02690294 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02690294 , version 1
  • PRODINRA : 139199

Citer

Inge I. Geurden, O.S. Reyes, Pierre Bergot, P. Coutteau, P. Sorgeloos. Incorporation of fatty acids from dietary neutral lipid in eye, brain and muscle of postlarval turbot fed diets with different types of phosphatidylcholine. Fish Physiology and Biochemistry, 1998, 19 (4), pp.365-375. ⟨hal-02690294⟩

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