Speciation analysis for biomolecular complexes of lead in wine by size-exclusion high-performance liquid chromatography-inductively coupled plasma mass spectrometry - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Analytical Atomic Spectrometry Année : 1998

Speciation analysis for biomolecular complexes of lead in wine by size-exclusion high-performance liquid chromatography-inductively coupled plasma mass spectrometry

J. Szpunar
A. Makarov
  • Fonction : Auteur
B. Medina
  • Fonction : Auteur
Ryszard Lobinski
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02690501 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02690501 , version 1
  • PRODINRA : 59103

Citer

J. Szpunar, Patrice Pellerin, A. Makarov, Thierry Doco, P. Williams, et al.. Speciation analysis for biomolecular complexes of lead in wine by size-exclusion high-performance liquid chromatography-inductively coupled plasma mass spectrometry. Journal of Analytical Atomic Spectrometry, 1998, 13, pp.749-754. ⟨hal-02690501⟩

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