Texture image analysis: application to the classification of bovine muscles from meat slice images - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Optical Engineering Année : 1999

Texture image analysis: application to the classification of bovine muscles from meat slice images

O. Basset
F. Dupont
  • Fonction : Auteur
Alejandro Hernandez
  • Fonction : Auteur
Catherine Odet
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02691114 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02691114 , version 1
  • PRODINRA : 56882

Citer

O. Basset, F. Dupont, Alejandro Hernandez, Catherine Odet, Saïd Abou El Karam, et al.. Texture image analysis: application to the classification of bovine muscles from meat slice images. Optical Engineering, 1999, 38 (1), pp.1950-1959. ⟨hal-02691114⟩

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