Degradation of pectic compounds during pasteurised vegetable juice spoilage by Chryseomonas luteola: a predictive microbiology approach - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue International Journal of Food Microbiology Année : 1998

Degradation of pectic compounds during pasteurised vegetable juice spoilage by Chryseomonas luteola: a predictive microbiology approach

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02691140 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02691140 , version 1
  • PRODINRA : 65745

Citer

Jeanne Marie J. M. Membré, M. Kubaczka. Degradation of pectic compounds during pasteurised vegetable juice spoilage by Chryseomonas luteola: a predictive microbiology approach. International Journal of Food Microbiology, 1998, 42, pp.159-166. ⟨hal-02691140⟩

Collections

INRA INRAE
8 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More