Genetic and environmental variations in water-extractable arabinoxylans content and flour extract viscosity - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Cereal Science Année : 1999

Genetic and environmental variations in water-extractable arabinoxylans content and flour extract viscosity

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02691701 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02691701 , version 1
  • PRODINRA : 52744

Citer

J.P. Martinant, A. Billot, Annaig Bouguennec, Gilles Charmet, L. Saulnier, et al.. Genetic and environmental variations in water-extractable arabinoxylans content and flour extract viscosity. Journal of Cereal Science, 1999, 30 (1), pp.45-48. ⟨hal-02691701⟩

Collections

INRA INRAE
4 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More