Chronic heat exposure alters protein turnover of three different skeletal muscles in finishing broiler chickens fed 20 or 25% protein diets - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Nutrition Année : 2000

Chronic heat exposure alters protein turnover of three different skeletal muscles in finishing broiler chickens fed 20 or 25% protein diets

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02692524 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02692524 , version 1
  • PRODINRA : 61250

Citer

S. Temim, A.M. Chagneau, Rosaria Peresson, Sophie Tesseraud. Chronic heat exposure alters protein turnover of three different skeletal muscles in finishing broiler chickens fed 20 or 25% protein diets. Journal of Nutrition, 2000, 130, pp.813-819. ⟨hal-02692524⟩

Collections

INRA INRAE BOA
5 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More