Copper supplementation in humans does not affect the susceptibility of low density lipoprotein to in vitro induced oxidation (foodcue project) - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Free Radical Biology and Medicine Année : 2000

Copper supplementation in humans does not affect the susceptibility of low density lipoprotein to in vitro induced oxidation (foodcue project)

E. Turley
  • Fonction : Auteur
A. Mckeown
  • Fonction : Auteur
M.P. Bonham
  • Fonction : Auteur
J.M. O'Connor
  • Fonction : Auteur
M. Chopra
  • Fonction : Auteur
L.J. Harvey
  • Fonction : Auteur
G. Majsak-Newman
  • Fonction : Auteur
S.J. Fairweather-Tait
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S. Bügel
  • Fonction : Auteur
B. Sandström
  • Fonction : Auteur
J.J. Strain
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02693429 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02693429 , version 1
  • PRODINRA : 63107

Citer

E. Turley, A. Mckeown, M.P. Bonham, J.M. O'Connor, M. Chopra, et al.. Copper supplementation in humans does not affect the susceptibility of low density lipoprotein to in vitro induced oxidation (foodcue project). Free Radical Biology and Medicine, 2000, 29 (11), pp.1129-1134. ⟨hal-02693429⟩

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