Differential modulation of genotoxicity of food carcinogens by naturally occurring monomeric and dimeric polyphenolics - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Environmental and Molecular Mutagenesis Année : 2000

Differential modulation of genotoxicity of food carcinogens by naturally occurring monomeric and dimeric polyphenolics

F. Catteral
  • Fonction : Auteur
Veronique V. Cheynier
S. de Pascual-Teresa
  • Fonction : Auteur
Celestino Santos-Buelga
  • Fonction : Auteur
M.N. Clifford
  • Fonction : Auteur
C. Ioannides
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Dates et versions

hal-02694965 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

Citer

F. Catteral, J.M. Souquet, Veronique V. Cheynier, S. de Pascual-Teresa, Celestino Santos-Buelga, et al.. Differential modulation of genotoxicity of food carcinogens by naturally occurring monomeric and dimeric polyphenolics. Environmental and Molecular Mutagenesis, 2000, 35 (2), pp.86-98. ⟨10.1002/(SICI)1098-2280(2000)35:2<86::AID-EM3>3.0.CO;2-B⟩. ⟨hal-02694965⟩
4 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More