Antioxidant properties of catechins and proanthocyanidins: effect of polymerisation, galloylation and glycosylation - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Free Radical Research Année : 1998

Antioxidant properties of catechins and proanthocyanidins: effect of polymerisation, galloylation and glycosylation

G.W. Plumb
  • Fonction : Auteur
S. de Pascual-Teresa
  • Fonction : Auteur
Celestino Santos-Buelga
  • Fonction : Auteur
G. Williamson
  • Fonction : Auteur

Domaines

Autre
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02696168 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02696168 , version 1
  • PRODINRA : 59059

Citer

G.W. Plumb, S. de Pascual-Teresa, Celestino Santos-Buelga, Veronique V. Cheynier, G. Williamson. Antioxidant properties of catechins and proanthocyanidins: effect of polymerisation, galloylation and glycosylation. Free Radical Research, 1998, 29, pp.351-358. ⟨hal-02696168⟩

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