Aromatic potential of certain Muscat grape varieties important for Pisco production in Chile - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue American Journal of Enology and Viticulture Année : 2000

Aromatic potential of certain Muscat grape varieties important for Pisco production in Chile

Eduardo Agosin
  • Fonction : Auteur
A. Belancic
  • Fonction : Auteur
A. Ibacache
  • Fonction : Auteur
E. Bordeu
  • Fonction : Auteur
A. Crawford
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02698501 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02698501 , version 1
  • PRODINRA : 71807

Citer

Eduardo Agosin, A. Belancic, A. Ibacache, Raymond Baumes, E. Bordeu, et al.. Aromatic potential of certain Muscat grape varieties important for Pisco production in Chile. American Journal of Enology and Viticulture, 2000, 51 (4), pp.404-408. ⟨hal-02698501⟩
20 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More