Wheat lignin labeling using (U-14C) phenylalanine or (O-14 CH3) sinapic acid for fermentation studies - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Agricultural and Food Chemistry Année : 1993

Wheat lignin labeling using (U-14C) phenylalanine or (O-14 CH3) sinapic acid for fermentation studies

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02699803 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02699803 , version 1
  • PRODINRA : 122480

Citer

Pascale Mosoni, J.M. Besle, Agnes Cornu, H. Duran, J.P. Jouany. Wheat lignin labeling using (U-14C) phenylalanine or (O-14 CH3) sinapic acid for fermentation studies. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 1993, 41, pp.1349-1354. ⟨hal-02699803⟩

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