Influence of the method of forage conservation on feeding behaviour, intake and characteristics of reticulo-rumen content, in sheep fed ad libitum - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Reproduction Nutrition Development Année : 1992

Influence of the method of forage conservation on feeding behaviour, intake and characteristics of reticulo-rumen content, in sheep fed ad libitum

Influence de la méthode de conservation du fourrage sur le comportement alimentaire, l'ingestion et les caractéristiques du contenu réticulo-ruminal, chez le mouton nourri à volonté

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02700661 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02700661 , version 1
  • PRODINRA : 118302

Citer

V. Chiofalo, J.P. Dulphy, René Baumont. Influence of the method of forage conservation on feeding behaviour, intake and characteristics of reticulo-rumen content, in sheep fed ad libitum. Reproduction Nutrition Development, 1992, 32, pp.377-391. ⟨hal-02700661⟩

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