Skip to Main content Skip to Navigation
Journal articles

Influence de la nature des glucides alimentaires sur l'utilisation de 2 sources proteiques par la truite arc-en-ciel elevee a 8ø ou 18ø C

Keywords : BILAN AZOTE
Document type :
Journal articles
Complete list of metadata

https://hal.inrae.fr/hal-02700729
Contributor : Migration Prodinra Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Monday, June 1, 2020 - 1:16:24 PM
Last modification on : Tuesday, September 7, 2021 - 3:32:26 PM

Identifiers

  • HAL Id : hal-02700729, version 1
  • PRODINRA : 116018

Collections

Citation

Pierre Aguirre, Françoise Médale, Sadasivam Kaushik. Influence de la nature des glucides alimentaires sur l'utilisation de 2 sources proteiques par la truite arc-en-ciel elevee a 8ø ou 18ø C. Reproduction Nutrition Development, EDP Sciences, 1995, 35 (2), pp.129-136. ⟨hal-02700729⟩

Share

Metrics

Record views

11