Mixed cultures in milk of a proteinase-positive and a proteinase-negative variant of Lactococcus lactis subsp lactis: influence of initial percentage of proteinase-positive cells on the growth parameters of each strain and on the rate of acidification - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Lait Année : 1994

Mixed cultures in milk of a proteinase-positive and a proteinase-negative variant of Lactococcus lactis subsp lactis: influence of initial percentage of proteinase-positive cells on the growth parameters of each strain and on the rate of acidification

Cultures mixtes dans le lait d'une souche protéase-positive et d'un variant protéase-négatif de Lactococcus lactis subsp lactis: influence du pourcentage initial de cellules protéase-positives sur les paramètres de croissance cellulaire des 2 souches et sur la vitesse d'acidification du lait

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02701452 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02701452 , version 1
  • PRODINRA : 111890

Citer

Vincent Juillard, J. Richard. Mixed cultures in milk of a proteinase-positive and a proteinase-negative variant of Lactococcus lactis subsp lactis: influence of initial percentage of proteinase-positive cells on the growth parameters of each strain and on the rate of acidification. Lait, 1994, 74, pp.3-12. ⟨hal-02701452⟩

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