Effect of fish oil diet on fatty acid composition of phospholipids of brain membranes and on kinetic properties of Na+, K+-ATPase isoenzymes of weaned and adult rats - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Journal of Neurochemistry Année : 1994

Effect of fish oil diet on fatty acid composition of phospholipids of brain membranes and on kinetic properties of Na+, K+-ATPase isoenzymes of weaned and adult rats

A. Gerbi
  • Fonction : Auteur
M. Zerouga
  • Fonction : Auteur
M. Debray
  • Fonction : Auteur
C. Chanez
  • Fonction : Auteur
J.M. Bourre
  • Fonction : Auteur

Mots clés

RAT
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02701512 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02701512 , version 1
  • PRODINRA : 111316

Citer

A. Gerbi, M. Zerouga, M. Debray, G. Durand, C. Chanez, et al.. Effect of fish oil diet on fatty acid composition of phospholipids of brain membranes and on kinetic properties of Na+, K+-ATPase isoenzymes of weaned and adult rats. Journal of Neurochemistry, 1994, 62 (4), pp.1560-1569. ⟨hal-02701512⟩

Collections

INRA INRAE
4 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More