Evaluation of oxidative degradation of cholesterol in food and food ingredients : identification and quantification of cholesterol oxides. - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Agricultural and Food Chemistry Année : 1990

Evaluation of oxidative degradation of cholesterol in food and food ingredients : identification and quantification of cholesterol oxides.

J.E. Pie
  • Fonction : Auteur
K. Spahis
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02703146 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02703146 , version 1
  • PRODINRA : 89943

Citer

J.E. Pie, K. Spahis, Christine Seillan. Evaluation of oxidative degradation of cholesterol in food and food ingredients : identification and quantification of cholesterol oxides.. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 1990, 38, pp.973-979. ⟨hal-02703146⟩

Collections

INRA INRAE
4 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More