Hydrolysis of emulsions with different triglycerides and droplet sizes by gastric lipase in vitro. Effect on pancreatic lipase activity - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Nutritional Biochemistry Année : 1994

Hydrolysis of emulsions with different triglycerides and droplet sizes by gastric lipase in vitro. Effect on pancreatic lipase activity

M. Armand
P. Ythier
  • Fonction : Auteur
G. Dutot
  • Fonction : Auteur
Corinne Melin
  • Fonction : Auteur
M. Senft
  • Fonction : Auteur
H. Lafont
  • Fonction : Auteur
D. Lairon
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02703864 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02703864 , version 1
  • PRODINRA : 124654

Citer

Patrick Borel, M. Armand, P. Ythier, G. Dutot, Corinne Melin, et al.. Hydrolysis of emulsions with different triglycerides and droplet sizes by gastric lipase in vitro. Effect on pancreatic lipase activity. Journal of Nutritional Biochemistry, 1994, 5, pp.124-133. ⟨hal-02703864⟩

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