Effect of autoclaving amino acids on in vitro rooting response of wild cherry shoot - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Scientia Horticulturae Année : 1994

Effect of autoclaving amino acids on in vitro rooting response of wild cherry shoot

Mots clés

Domaines

Horticulture
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02704900 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02704900 , version 1
  • PRODINRA : 105208

Citer

E.L. Pedrotti, C. Jay-Allemand, Patrick Doumas, D. Cornu. Effect of autoclaving amino acids on in vitro rooting response of wild cherry shoot. Scientia Horticulturae, 1994, 57, pp.89-98. ⟨hal-02704900⟩

Collections

INRA INRAE BIOFORA
7 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More