Exogenous and endogenous nitrogen flow rates and level of protein hydrolysis in the human jejunum after (15N) milk and (15N) yoghurt ingestion - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue British Journal of Nutrition Année : 1995

Exogenous and endogenous nitrogen flow rates and level of protein hydrolysis in the human jejunum after (15N) milk and (15N) yoghurt ingestion

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02706183 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02706183 , version 1
  • PRODINRA : 121744

Citer

C. Gaudichon, S. Mahé, N. Roos, Robert Benamouzig, Catherine Luengo, et al.. Exogenous and endogenous nitrogen flow rates and level of protein hydrolysis in the human jejunum after (15N) milk and (15N) yoghurt ingestion. British Journal of Nutrition, 1995, 74, pp.251-260. ⟨hal-02706183⟩

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