Lipid peroxidation in turbot (Scophthalmus maximus) tissue : effect of dietary vitamin E and dietary n-6 or n-3 polyunsaturated fatty acids - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Aquaculture Année : 1995

Lipid peroxidation in turbot (Scophthalmus maximus) tissue : effect of dietary vitamin E and dietary n-6 or n-3 polyunsaturated fatty acids

G. Stephan
  • Fonction : Auteur
Fabien Lamour
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02709753 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02709753 , version 1
  • PRODINRA : 128219

Citer

G. Stephan, J. Guillaume, Fabien Lamour. Lipid peroxidation in turbot (Scophthalmus maximus) tissue : effect of dietary vitamin E and dietary n-6 or n-3 polyunsaturated fatty acids. Aquaculture, 1995, 130, pp.251-268. ⟨hal-02709753⟩

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