Effect of magnesium deficiency on triacylglycerol-rich lipoprotein and tissue susceptibility to peroxidation in relation to vitamin E content - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue British Journal of Nutrition Année : 1995
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02709783 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02709783 , version 1
  • PRODINRA : 120579

Citer

Elyette Gueux, Véronique Azaïs-Braesco, L. Bussière, Pascal Grolier, André Mazur, et al.. Effect of magnesium deficiency on triacylglycerol-rich lipoprotein and tissue susceptibility to peroxidation in relation to vitamin E content. British Journal of Nutrition, 1995, 74, pp.849-856. ⟨hal-02709783⟩

Collections

INRA INRAE
6 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Mastodon Facebook X LinkedIn More