Effect of dietary vitamin E supplies in broilers. 1. Report : evaluation of parameters related to oxidative stability of broiler meat - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Archiv für Geflügelkunde. Sonderheft Année : 1991

Effect of dietary vitamin E supplies in broilers. 1. Report : evaluation of parameters related to oxidative stability of broiler meat

M. Frigg
  • Fonction : Auteur
A.L. Prabucki
  • Fonction : Auteur
L. Banken
  • Fonction : Auteur
B. Schwere
  • Fonction : Auteur
A. Hauser
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02710879 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02710879 , version 1
  • PRODINRA : 114551

Citer

M. Frigg, A.L. Prabucki, L. Banken, B. Schwere, A. Hauser, et al.. Effect of dietary vitamin E supplies in broilers. 1. Report : evaluation of parameters related to oxidative stability of broiler meat. Archiv für Geflügelkunde. Sonderheft, 1991, 55 (5), pp.201-207. ⟨hal-02710879⟩

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