Effect of initial oxygen concentration on diacetyl and acetoin production by Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Applied and Environmental Microbiology Année : 1993

Effect of initial oxygen concentration on diacetyl and acetoin production by Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02711819 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02711819 , version 1
  • PRODINRA : 112779

Citer

N. Bassit, Clair-Yves Boquien, D. Picque, Georges Corrieu. Effect of initial oxygen concentration on diacetyl and acetoin production by Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis. Applied and Environmental Microbiology, 1993, 59 (6), pp.1893-1897. ⟨hal-02711819⟩
5 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More