Whitening of brown-shelled eggs : mineral composition of uterine fluid and rate of protoporphyrin deposition - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Poultry Science Année : 1991

Whitening of brown-shelled eggs : mineral composition of uterine fluid and rate of protoporphyrin deposition

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02712277 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02712277 , version 1
  • PRODINRA : 114553

Citer

Yves Y. Nys, J. Zawadzki, Joël Gautron, A.D. Mills. Whitening of brown-shelled eggs : mineral composition of uterine fluid and rate of protoporphyrin deposition. Poultry Science, 1991, 70, pp.1236-1245. ⟨hal-02712277⟩

Collections

INRA INRAE BOA
7 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More